Incredibles 2 (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Incredibles 2 (2018)

Loading...

Incredibles 2 (2018)

5711
  118 min     2018 HD 8.0

Loading…

Në familjen e superheronjve, këtë herë, në qendër të vëmendjes është Helena, duke e lënë Bobin në shtëpi me fëmijët, në heroizmin e përditshëm të jetës "normale". Është një tranzicion i vështirë për të gjithë, që ashpërsohet nga fakti se familja ende nuk është në dijeni të superfuqive të reja të Xhek-Xhekut dhe të papriturave që ngacmojnë qetësinë e tyre dhe jo vetëm...