In the Line of Duty 4 (1989)

In the Line of Duty 4 (1989)

1556
  94 min
Viti: 1989 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Një polic nga Hong Kongu dhe dy polic amerikanë ndjekin një punëtor të dyshuar porti dhe bashkëpunojnë për të zbuluar se i dyshuari është një dëshmitar që arratiset nga CIA dhe nga policët e korruptuar....