In a Relationship (2018)

In a Relationship (2018)

1854
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.4

Çifti i lidhur prej kohësh, Ouen dhe Helli po ndahen (ose ndoshta jo?). Kur marrëdhënia e tyre arrin një pikë kthese, Meti dhe Uilla fillojnë një romancë të tyre. Një kronikë qesharake, e ndjerë thellësisht gjatë një verë në jetën e dy çifteve.