Hellboy (2019)

Loading...

Hellboy (2019)

412
       HD

Loading…

Bazuar në novelën e animuar të Mike Mignola-s, Hellboy "Djali i Ferrit", i ngecur mes dy botëve, asaj relale dhe asaj mbinatyrore, përballet me një magjistare të lashtë të betuar për hakmarrje...