Gnome Alone (2017)

Loading...

Gnome Alone (2017)

589
  85 min     2017 HD 5.7

Loading…

Një adoleshente shpërngulet me të ëmën në një qytet të ri dhe zbulon se shtëpia e saj po sulmohet nga kafshët nëntokësore. Për çudinë e saj, xhuxhët e oborrit janë të vetmit që mund ta mbrojnë qytetin dhe të gjithë botën nga fundi i sigurt.