Glass (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Glass (2019)

Loading...

101AVENTURA.AL

Glass (2019)

4411
  129 min     2019 Full HD 7.0

Loading…

Një ndërthyrje e "Unbreakable" dhe "Split"... Roja e sigurisë, Dejvid Dan, përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell Kramb, të sëmurin psikik që ka 24 personalitete.