Fruitvale Station (2013)

Fruitvale Station (2013)

1526
  85 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Historia e Oskar Grant III, një 22-vjeçar, banues në zonën Bej, i cili përballet me miq, armiq, familjarë dhe të huaj në ditën e fundit të vitit 2008.