First Man (2018)

First Man (2018)

1372
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Një vështrim në jetën e astronautit, Neil Armstrong dhe misionin legjendar hapësinor që e bëri atë të bëhet, njeriu i parë që ecën në Hënë më 20 korrik 1969.