Burn Out (2017)

Burn Out (2017)

493
  107 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Toni punon në një magazinë, por është i apasionuar pas motorit dhe më në fund, ka një mundësi për t’u bërë profesionist. Por Lejla, ish-gruaja dhe nëna e djalit të tij, është në borxhe me disa mafiozë. Për të ndihmuar atë, Toni do të duhet të rrezikojë jetën dhe pasionin...