Broken Contract (2018)

Broken Contract (2018)

1732
  95 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Kontrata e thyer: Maksi, një pronar klubi nate, i kërcënohet jeta nga gangsterat vendas. Ai kërkon mbështetje nga njohjet që ka gruaja e tij, kështu punëson një vrasës me pagesë për t'i zgjidhur problemet. Maks verbohet nga fuqia e tij e re dhe familja e sheh teksa ai i largohet qëllimit fillestar, ndërkohë që vdekjet shtohen.