Blinded by the Light (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Blinded by the Light (2019)

INSTAGRAM: DAKA_LALE

Loading...


Blinded by the Light (2019)

1470
    •   •  HD  • 

Loading…

Më 1987, gjatë kohëve të ashpra të Britanisë së Margaret Theçerit, një adoleshent mëson të jetojë jetën, të kuptojë familjen e tij dhe të gjejë zërin e tij të brendshëm përmes muzikës së Bruce Springsteen.