Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

535
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.0

Stefani, një programues i ri, po përpiqet të krijojë një lojë kompjuterike bazuar në romanin “Bandersnatch”. Por, ashtu si autori i romanit, Stefani fillon të përjetojë çrregullime mendore që e bëjnë të jetojë mes ëndrrës, realitetit dhe krimit...