Bite (2015) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Bite (2015)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Bite (2015)

1595
  88 min     2015 HD 4.9

Loading…

Gjatë festës së saj të beqarisë, Kejsi, nusja e ardhshme pickohet nga një insekt i panjohur. Pasi kthehet në shtëpi e sëmurë, Kejsi fillon të shndërrohet në një insekt. Me kalimin e kohës ajo i dorëzohet instinkteve të reja dhe fillon të vrasë një nga një të afërmit e saj. Për këtë arsye, do të vihet në dyshim nëse ajo ruan akoma ndonjë ndjenjë njerëzore.