Bigger (2018)

Bigger (2018)

474
  107 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.7

Historia inspiruese e gjyshërve të fitnesit siç ne i njohim, Xho dhe Ben Uider. Duke u përballur me paragjykimin fetar dhe varfërinë ekstreme, vëllezërit tejkalojnë çdo parashikim duke ndërtuar një perandori dhe duke inspiruar brezat e ardhshëm.