Beyond the Reach (2014)

Beyond the Reach (2014)

1675
  91 min
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Një biznesmen i rëndësishëm i apasionuar pas gjuetisë dhe një djalosh i ri, guidë vendase, luajnë një lojë të rrezikshme gjatë gjuetisë në shkretëtirën Mojave.