Becoming Zlatan (2015)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Becoming Zlatan (2015)

1410
  100 min     2015 HD 6.6

Loading…

Dokumentari i fillimit dhe kulmit të karrierës së lojtarit të famshëm të futbollit Zlatan Ibrahimoviç.