At Eternity’s Gate (2018)

At Eternity’s Gate (2018)

424
  111 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Një vështrim në jetën e piktorit Vinsent van Gog gjatë kohës që ai jetoi në Arls dhe Auvers-sur-Oise, Francë.