All the Devil’s Men (2018)

All the Devil’s Men (2018)

403
  99 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar të shkojë në Londër për të ndjekur një operacion të CIA-s. Kjo gjë e çon në një betejë vdekjeprurëse me një ish-mik ushtrie dhe ushtrinë e tij private.