Aliens vs. Predator: Requiem (2007)

Aliens vs. Predator: Requiem (2007)

2674
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.7

Gjerat nuk duken ashtu siç janë për banoret e Koloradës, ku në mesin e tyre gjinden dy përbindësh vdekjeprurës dhe shansi për të mbijetuar është shumë i vogël...