Age of Summer (2018)

Age of Summer (2018)

2690
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Një djalë adoleshent i vendosur, përpiqet të pranohet te rojet e plazhit Hermosa, duke kaluar sfida dhe duke krijuar marrëdhënie me të tjerët gjatë verës së vitit 1986.