22 Chaser (2018)

22 Chaser (2018)

545
  90 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.2

Një nga të fundit i ndershëm në shoferët e kamionçinave të rimorkimit në qytet, rrezikon gjithçka në një udhëtim për tu bërë mbret i rrugës dhe për të furnizuar familjen e tij të vuajtur.