You Got Served (2004) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
You Got Served (2004)

Loading...

101AVENTURA.AL

You Got Served (2004)

2311
  95 min     2004 HD

Loading…

Dejvidi dhe Elgini shokë dhe partnerë në kërcimet e rrugës, prishin marrëdhënien pas një keqkuptimi. Beteja më e madhe vjen në qytet dhe duhet të zgjidhet grupi më i mirë i kërcimit. Sfida mes grupeve tjera konkurrente, a do t'i përmirësojë apo përkeqësojë marrëdhëniet mes Dejvidit dhe Elginin?