Yardie (2018)

Loading...

Yardie (2018)

1289
  101 min     2018 HD 5.7

Loading…

Në kryeqytetin xhamajkan dy banda janë në luftë me njëra-tjetrën dhe viktimë e kësaj lufte ngelet dhe vëllai i Denisit, për të cilin ai do të hakmerret dhe e ka gjithë kohën në mendje. A do e falë ai njeriun që i vrau të vëllain apo do e mbajë këtë barrë në supe?