Why Hide? (2018) 16+ – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Why Hide? (2018) 16+

Loading...

101AVENTURA.AL

Why Hide? (2018) 16+

3453
  82 min     2018 HD 4.1

Loading…

Një grup miqsh mblidhen për festa në një shtëpizë të largët por shumë shpejt, planet shkojnë ters. Një nga miqtë humbet dhe del në pah e vërteta e marrjes së asaj shtëpize për pushime. Krishtlindjet kthehen në kaos dhe e pasojnë makthe të përgjakshme...