Whitney (2018)

Whitney (2018)

1744
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Një film dokumentar që ekzaminon jetën dhe karrierën e Uitni Hjuston. Filmime të papublikuara më parë, regjistrime ekskluzive, performanca të rralla dhe intervista me njerëzit që e njihnin më mirë.