White Boy Rick (2018)

White Boy Rick (2018)

571
  141 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.5

Filmi flet për historinë e adoleshentit Riçard Versh, i cili u bë një agjent i maskuar për FBI-në gjatë viteve 80' dhe në fund u arrestua për trafikim droge, për të cilën u dënua me burgim të përjetshëm.