What Doesn’t Kill You (2008)

What Doesn’t Kill You (2008)

410
  100 min
Viti: 2008 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Dy shok fëmijërie nga Bostoni jugor futen në rrugën e krimit, duke shkaktuar në fund një tendosje në jetën e tyre personale dhe në miqësinë e tyre.