Vox Lux (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Vox Lux (2018)

946
  114 min     2018 HD 6.1

Loading…

Një grup i pazakontë rrethanash sjellin suksesin e papritur të Çelestes, e cilia e gjen veten në betejat personale dhe grackat e famës që kërcënojnë karrierën e saj.