Vice (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Vice (2018)

Loading...

101AVENTURA.AL

Vice (2018)

2573
  132 min     2018 HD 7.2

Loading…

Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin me pasoja që ende i ndjejmë edhe sot...