Velvet Buzzsaw (2019)

Velvet Buzzsaw (2019)

897
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Në botën e artit ndonjëherë çdo gjë duket e çuditshme dhe e pabesueshme, por kur një pronare galerie dhe punonjësja e saj zbulojnë dhe ekspozojnë pikturat e një artisti të panjohur më parë, gjërat kalojnë në paranormale. Një forcë e mbinatyrshme kthehet kundër të gjithë atyre që kanë përfituar nga ky art për t'u hakmarrë.