Untitled Terminator Reboot (2019)

Untitled Terminator Reboot (2019)

4647
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Në Terminator 6, Arnold Schwarzenegger do të vërë sërish syzet e tij të diellit për rolin e T-800, ndërsa Linda Hamilton do të rikthehet si Sarah Connor. James Cameron i ka marrë vetë përsipër të gjitha, është krijuesi i filmit, skenarist dhe producent i këtij kapitulli të ri. Me regji të Tim Miller, Untitled Terminator Reboot, pritet të dalë në vitin 2019 dhe do ta rinisë historinë nga Terminator 2, duke injoruar komplet tre filmat pasues.