Unbroken: Path to Redemption (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Unbroken: Path to Redemption (2018)

Loading...

Unbroken: Path to Redemption (2018)

2800
  98 min     2018 HD 5.5

Loading…

Bazuar në librin më të lexuar të Laura Hillenbrand-it, "Unbroken: Road to Redemption". Beteja e tij fillon kur mbaron lufta. Historia e vërtetë e heroit të luftës së dytë botërore, Louis Zamperini, njëkohësisht dhe përfaqësuesi Olimpik në vitin 1936. Një histori e fuqishme mbi faljen, mirësinë dhe shpëtimin nga e keqja.