Üç Harfliler 2: Hablis (2015)

Üç Harfliler 2: Hablis (2015)

1790
  104 min
Viti: 2015 Cilësia: HDRip IMDb:

Pas një jete të qetë dhe të lumtur, një gruaje dhe familjes së saj, iu shndërrohet jeta në një makth kur fillojnë të ndodhin vepra të mbinatyrshme dhe misterioze në shtëpinë e tyre.