Triple Frontier (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Triple Frontier (2019)

1721
  125 min     2019 Full HD 6.9

Loading…

5 ish-ushtarë të forcave speciale planifikojnë t'i grabitin shefit të një bande kokaine të gjitha paratë që ky i fundit i ruante në shtëpinë e tij në xhunglën e Amazonës. Mes kufijve të trefishtë - Peru, Brazil dhe Kolumbi, 5 shokët hasin pengesa dhe sfida të vështira.