Trespass Against Us (2016) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Trespass Against Us (2016)

Loading...

Trespass Against Us (2016)

11532
  99 min     2016 HD 5.8

Loading…

Prej tre gjeneratash familja Cutler jeton nga mashtrimet për fushat e Britanisë së Madhe, duke luajtur me të pasurit e lokalitetit dhe autoritet. Mirëpo Chad-i përfundon t'i japë fund principeve të babait dhe mirëqenies së ardhshme të të birit, ndërkohë që të gjitha autoritetet e gjurmojnë.