Trauma (2017) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Trauma (2017)

Loading...

101AVENTURA.AL

Trauma (2017)

3068
  106 min     2017 HD 5.5

Loading…

Katër mikesha të cilat vizitojnë një qytet të vogël rural të Kilit, sulmohen në mënyrë brutale nga një burrë dhe i biri i tij. Pasi nuk gjejnë dot ndihmë në qytezë ato vendosin të përballen vetë me këta burra bashkë me ndihmën e disa policëve. Por në këtë mënyrë ato zbulojnë se agresorët kanë në gjak trashëgiminë e drejtpërdrejtë të periudhës më të errët të Kilit dhe do iu duhet të përballen me armikun më të pashpirt.