Tragedy Girls (2017)

Tragedy Girls (2017)

1892
  98 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Dy mike të ngushta maturante, por të fiksuara pas vrasjes, përhapin terror në gjimnazin e tyre dhe në qytet duke vrarë njerëz në mënyrë të llahtarshme; e gjitha kjo vetëm për të fituar famë në Internet. A do t'ia dalin pa u lagur nga të gjitha krimet?