Trading Paint (2019)

Trading Paint (2019)

605
  87 min
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Shoferi veteran i garave, Sam Munroe dhe i biri, edhe ky shofer nga një qytet i vogël, kapërcejnë konflikte familjare dhe profesionale, duke balancuar konkurrencën, egon, pakënaqësinë mosmarrëveshjet e garës, për t'u bërë edhe më të fortë.