Toy Story 4 (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Toy Story 4 (2019)

Loading...

Toy Story 4 (2019)

1504
       HD

Loading…

Kur një lodër e re e quajtur "Forky" bashkohet me Woody-in dhe bandën, një udhëtim me shokë të rinj e të vjetër, shpalos sa e madhe mund të jetë bota për një lodër...