Torrente 4 (2011)

Torrente 4 (2011)

426
  93 min
Viti: 2011 Cilësia: HD IMDb: 5.4

Oficer Torrente, një ish polic egoist dhe i patakt Spanjoll, e gjen veten në burg. A mund ti shpëtoj ai ironisë së fatit e cila e vendos në një pozicion ku ai ka vendosur shumë të tjerë, të jetë njëkohësisht fajtor dhe i pafajshëm?