Tomorrow, When the War Began (2010)

Tomorrow, When the War Began (2010)

1619
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Eli, një adoleshente nga një qytet bregdetar australian, i drejton miqtë e saj në një kamp në thellësi të pyllit, të quajtur Ferri. Por, ferri i vërtetë, nis pas kthimit të tyre, kur të rinjtë zbulojnë se qyteti i tyre është pushtuar nga një ushtri armike dhe familjarët e tyre janë burgosur...