Time Freak (2018)

Time Freak (2018)

1916
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Stillmeni, një student i apasionuar pas shkencave të fizikës, ndahet nga e dashura e tij, Debi pa pandehur. Zemra e tij e thyer dhe pasioni për shkencën nuk e lënë të dorëzohet dhe ndërton një makinë kohe për të korrigjuar gabimet dhe të rifitojë Debin. Në një luftë të vërtetë me kohën, kush del i fituar?