Then Came You (2019)

Then Came You (2019)

1011
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Një adoleshente e sëmurë me kancer, që është në prag të vdekjes, krijon një lidhje të veçantë me një hipokondriak 19 vjeçar. Të dy ndihmojnë njëri-tjetrin për të arritur ëndrrat dhe për t’u përballur me frikërat e tyre, në aq kohë sa u ka mbetur të kalojnë së bashku...