The Witch in the Window (2018)

The Witch in the Window (2018)

1494
  87 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Kur Simoni sjell djalin e tij dymbëdhjetë vjeçar, në Vermontin rural për të ndihmuar në rregullimin e një shtëpie të vjetër, ata ndeshen me shpirtin e keq të Lidias, pronares së mëparshme. Dhe me çdo riparim që ata bëjnë, ajo po bëhet më e fortë.