The Wandering Earth (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

The Wandering Earth (2019)

215
  125 min     2019 HD 6.3

Loading…

Dielli po shuhej, njerëzit në mbarë botën krijuan motorë gjigantë për të lëvizur Tokën jashtë orbitës së saj dhe për të lundruar në një sistem të ri yjesh. Megjithatë, udhëtimi prej 2500 vjetësh erdhi me rreziqe të papritura..