The Upside (2017)

Loading...

The Upside (2017)

1481
  126 min     2017 HD 6.4

Loading…

Një vështrim sa komik dhe aq dramatik i marrëdhënies mes Filipit, një pasaniku tetraplegjik dhe Dellit, një i papunë me dosje kriminale që punësohet për të qenë ndihmësi i tij.