The Terminal (2004)

The Terminal (2004)

1612
Viti: 2004 Cilësia: HD IMDb: 7.3

Një turist nga Evropa Lindore e gjen veten të bllokuar në aeroportin JKF në Nju Jork. Ai detyrohet të qëndrojë aty dhe të përballet me sfidat por dhe me të papritura.