The Take Down (2017)

The Take Down (2017)

520
  99 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Xhekut, një vrasës me pagesë nga Londra i jepet mundësia për t'iu kthyer jetës normale me të bijën.Ai duhet të garojë me kohën për të shpëtuar të bijën dhe për të vrarë shënjestrën e tij.