The Spy Who Dumped Me (2018)

The Spy Who Dumped Me (2018)

2972
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.3

Audri dhe Morgana janë shoqe të ngushta, të cilat përfshihen pa dashje në një konspiracion ndërkombëtar, kur njëra prej tyre zbulon që i dashuri i saj që e ka lënë atë, në të vërtetë ishte spiun.