The Spiderwick Chronicles (2008)

The Spiderwick Chronicles (2008)

1752
Viti: 2008 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Pas zhvendosjes me mamanë e tyre në qytezën Spajdëruik, binjakët Xhared dhe Simon Grace së bashku me motrën e tyre Mel, do ta gjejnë veten në një botë alternative të mbushur me zana dhe krijesa magjike.